28.02.2024

Kuulumisia

Granin pysäköinti on uudistunut

Parkkikannen uusi kameratunnisteinen pysäköinti mahdollistaa mutkattoman pysäköinnin ilman parkkikiekkoa tai -sakkoja. Asioidessasi Granissa alle 2 tuntia, voit vain ajaa vaivattomasti sisään ja ulos. Mikäli pysäköit yli 2 tuntia, voit maksaa pysäköinnin kätevästi maksuautomaatilla, Taskuparkki-mobiilisovelluksella tai 48 h sisällä poistumisesta osoitteessa aimopark.fi/easy.

Pysäköintijärjestelmä perustuu rekisteritunnuksen automaattiseen tunnistukseen. Ajaessasi sisään kamera tunnistaa autosi rekisteritunnuksen ja aloittaa pysäköinnin. Pysäköintiaika ja -hinta määräytyy kohteessa käyttämäsi ajan perusteella. Ulosajaessasi kamera tunnistaa jälleen autosi rekisteritunnuksen, päättää pysäköinnin ja Taskuparkki-sovellusta käyttäessäsi maksukortiltasi veloitetaan pysäköintihinnaston mukaisesti. Viipyessäsi Granissa alle kaksi tuntia, voit jatkossa ajaa sisään ja ulos parkkikannelle ilman toimenpiteitä.

Mikäli et muistanut maksaa pysäköintiä lähtiessäsi automaatille tai sinulla ei ole Taskuparkki-sovellusta käytössäsi, niin lähetämme sinulle pysäköinnistä laskun myöhemmin. Laskun lähettämisestä peritään 5 euron laskutuslisä.

Maksamisen vaihtoehdot

  1. Taskuparkki–sovellus, johon on syötetty voimassa oleva maksukortti ja rekisteritunnuksella on kameratunnistus aktivoituna. Maksu tapahtuu automaattisesti ajettaessa ulos parkkikannelta.
  2. Maksuautomaatti, johon syötetään pois lähtiessä auton rekisteritunnus, jonka jälkeen automaatti kertoo pysäköinnin pituuden ja hinnan. Automaatit sijaitsevat S-marketin ja K-Supermarketin puoleisilla parkkikannen sisäänkäynneillä.
  3. Jälkikäteen 48 h sisällä poistumisessa osoitteessa www.aimopark.fi/easy
  4. Lasku, mikäli pysäköintiä ei ole maksettu edellä mainituilla tavoilla, jolloin pysäköinninhintaan lisätään 5€:n laskutuslisä.

Pysäköinnin hinta

Pysäköintihinta määräytyy hinnaston mukaisesti. Veloitus tapahtuu aina alkavan tunnin mukaisesti.

Ensimmäiset 2 h pysäköintiä ilmaiseksi, jonka jälkeen 2,00€ / alkava tunti.

Yöpysäköinti ma-su klo 21.00-08.00 3,00€/kerta.

Taskuparkki –sovelluksen käyttöönotto

Voit ladata Taskuparkki –sovelluksen Android tai IOS –puhelimellesi sovelluskaupasta. Lataamisen jälkeen täytä rekisteröinti sovelluksessa ja hyväksy käyttöehdot. Tämän jälkeen syötä sovellukseesi maksukortin tiedot, autosi rekisteritunnus ja aktivoi kameratunnistus ilman vaadi vahvistus puomilla -vaihtoehtoa. Tämän jälkeen voit vaivatta pysäköidä ilman maksuautomaatilla käyntiä ja sovellus veloittaa maksukorttiasi aina oikean pysäköintiajan mukaisesti.

Taskuparkin asiakaspalvelu

020 781 2461 (ma-pe 7–21.30, la 9.30-19.30, su 11.30-19.30)

taskuparkki@aimopark.fi

Parkkikantta operoi Aimo Park Oy

Lisätietoa Taskuparkki -sovelluksesta löydät https://taskuparkki.fi/

Lisätietoa maksutavoista ja hinnoista löydät https://www.aimopark.fi/fi-fi/

Jaa artikkeli