Saapuminen Graniin

Meille pääset asioimaan kätevästi junalla, autolla tai bussilla. Kauppakeskus Grani sijaitsee Kauniaisten keskustassa, osoitteessa Kauniaistentie 7.

Kauniaisten juna-asemalta on kauppakeskukseen ainoastaan noin 350 metrin kävelymatka. Grani sijaitsee myös usean bussilinjan varrella. Tarkemmat linjakohtaiset tiedot voit tarkastaa HSL:n reittioppaasta.

Omalla autolla saapuville on tarjolla kahden tunnin maksuton pysäköinti sekä etupihan pysäköintialueella että kauppakeskuksen parkkikannella. Molemmille pysäköintialueille ajetaan Kauniaistentien liikenneympyrän kautta.

Parkkikannen kameratunnisteinen pysäköinti mahdollistaa mutkattoman pysäköinnin ilman parkkikiekkoa tai -sakkoja. Pysäköintijärjestelmä perustuu rekisteritunnuksen automaattiseen tunnistukseen. Ajaessasi sisään kamera tunnistaa autosi rekisteritunnuksen ja aloittaa pysäköinnin. Pysäköintiaika ja -hinta määräytyy kohteessa käyttämäsi ajan perusteella. Ulosajaessasi kamera tunnistaa jälleen autosi rekisteritunnuksen, päättää pysäköinnin ja Taskuparkki-sovellusta käyttäessäsi maksukortiltasi veloitetaan pysäköintihinnaston mukaisesti.

Mikäli et muistanut maksaa pysäköintiä lähtiessäsi automaatille tai sinulla ei ole Taskuparkki-sovellusta käytössä, niin lähetämme sinulle pysäköinnistä laskun myöhemmin. Laskun lähettämisestä peritään 5 euron laskutuslisä.

Maksamisen vaihtoehdot

  1. Taskuparkki–sovellus, johon on syötetty voimassa oleva maksukortti ja rekisteritunnuksella on kameratunnistus aktivoituna. Maksu tapahtuu automaattisesti ajettaessa ulos parkkikannelta.
  2. Maksuautomaatti, johon syötetään pois lähtiessä auton rekisteritunnus, jonka jälkeen automaatti kertoo pysäköinnin pituuden ja hinnan. Automaatit sijaitsevat S-marketin ja K-Supermarketin puoleisilla parkkikannen sisäänkäynneillä.
  3. Jälkikäteen 48 h sisällä poistumisessa osoitteessa www.aimopark.fi/easy
  4. Lasku, mikäli pysäköintiä ei ole maksettu edellä mainituilla tavoilla, jolloin pysäköinninhintaan lisätään 5€ laskutuslisä.

Viipyessä Granissa alle kaksi tuntia, voit ajaa sisään ja ulos parkkikannelle ilman toimenpiteitä.

Pysäköinnin hinta

Pysäköintihinta määräytyy hinnaston mukaisesti. Veloitus tapahtuu aina alkavan tunnin mukaisesti.

Ensimmäiset 2 h pysäköintiä ilmaiseksi, jonka jälkeen 2,00€ / alkava tunti.

Yöpysäköinti on ma-su klo 21.00-08.00 ja tämän hinta on 3,00€/kerta.

 

Taskuparkin asiakaspalvelu

020 781 2461 (ma-pe 7–21.30, la 9.30-19.30, su 11.30-19.30)

taskuparkki@aimopark.fi

Parkkikantta operoi Aimo Park Oy

Lisätietoa maksutavoista ja hinnoista löydät https://www.aimopark.fi/fi-fi/

Lisätietoa Taskuparkki -sovelluksesta löydät https://taskuparkki.fi/