24.06.2024

Kuulumisia

Kaunis rusketus ilman auringonoton vaaroja Kauneuskeskus Fenixistä

Oletko koskaan kokeillut suihkurusketusta? Suihkurusketus mahdollistaa kauniin rusketuksen ilman auringonoton vaaroja. Suihkurusketus antaa kauniin ja tasaisen rusketuksen heillekin, jotka eivät rusketu helposti tai auringossa oleminen aiheuttaa epätasaisia ruskettuneita alueita. Suihkurusketus on erityisen suosittu kauneushoito juhlapäiviin ja lomamatkoille. Kokeilisitko siis sinäkin?

Kauneuskeskus Fenixin kauneushoitolan löydät kauppakeskus Granista. Olemme tehneet lukuisia ja lukuisia suihkurusketuksia Granissa, sillä olemme toimineet kauppakeskuksessa jo vuodesta 2011!Toissa vuonna otimme ensimmäisinä Suomessa käyttöön suihkurusketusten uusimman innovaationNorjasta – maailman ensimmäiset pohjoismaiselle iholle kustomoidut suihkurusketusvärit! NordicTan suihkurusketusvärien tärkeimpiä ominaisuuksia on neutraloida pohjoismaiselle iholle ominaisia punertavia ja vaaleanpunaisia sävyjä.

Suomessa arvostamme myös puhtaita, luonnonmukaisia raaka-aineita. Värit sisältävät suomalaistalähdevettä, hoitavaa mustikkauutetta, taikapähkinää ja aloe veraa, jotka yhdessä hoitavat ihoa. Nordic Tan suihkurusketusvärit ovat täynnä antioksidantteja ja A-, C- ja E-vitamiineja.

Kahta Nordic Tan suihkurusketusväriä Emblaa ja Isridiä on mahdollista sekoittaa keskenään erisuhteissa, jolloin rusketusväristä saa erilaisilla sekoituksilla muokattua erilaisiasävykokonaisuuksia.

Kauniaisissa asiakkaiden vastaanotto Nordic Tan suihkurusketusväreille on ollut kiitettävää. Nordic Tan -sarjassa on myös laaja valikoima itseruskettavia helppokäyttöisiä kotituotteita, jotka kasvattavat jatkuvasti suosiotaan. Nordic Tan Face Mist rusketusvesi on saavuttanut jo niin suurensuosion, että tuote myydään varastostamme jatkuvasti loppuun.

Löydä suihkurusketuksen uusi pohjoismainen brändi Kauneuskeskus Fenixistä. Lämpimästi tervetuloa saamaan ihollesi upea päivetys helposti ja turvallisesti!

Kauneuskeskus Fenix

f2fFKfVt 1

Jaa artikkeli